Welkom op de site van voetbalclub KSV Schriek

Provinciale Reserven 10/3

De wedstrijd voor Provinciale Reserven KSVS - KFC Kontich volgende zaterdag 10/3 begint om 15u00 en niet om 12u30.

Enquête Voetbal in Heist op den Berg

De leden van KSV Schriek die in februari van de secretaris een mail ontvingen om deel te nemen aan de ANONIEME enquête (en vandaag een herinneringsmail) worden vriendelijk maar dringend verzocht om de vragenlijst alsnog in te vullen. Het neemt echt niet veel tijd in beslag en 't is vandaag toch geen voetbal. Unieke code niet vergeten in te vullen aub. Dank bij voorbaat!

UPDATE afgelastingen

Het PC beslist over te gaan tot algemene afgelasting van wedstrijden provinciale vrouwen en reserven en jeugd en g-voetbal op zaterdag 3 maart. Publicatie op website voetbalbond volgt. 

Afgelasting

De wedstrijden van de KSVS-duiveltjes van zaterdagvoormiddag 3 maart zijn afgelast.

EETMIDDAG

Op zondag 11 maart organiseert KSV Schriek een EETMIDDAG in de kantine, van 11u30 tot 14u00.
Keuze uit steak/frieten of kipfilet/frieten met provençaalse-, peperroom- of champignonsaus.
U hoeft dus thuis niet te koken, wij doen dat voor u! Wees er bij en eet smakelijk.

Hou goed uw PASEN!!

Kaarten vanaf nu te koop. 

In memoriam Jean EERDEKENS

Op donderdag 8 februari overleed totaal onverwacht de heer Jean EERDEKENS, gewezen secretaris van KSV Schriek. Hij zou op 20 februari e.k. 70 jaar geworden zijn. Wij bieden hierbij zijn echtgenote Dian, zijn kinderen en zijn familie ons diep medeleven aan.
Link rouwbrief: http://www.funerarium-bosmans.be/viewfile.php?id=befc2423a936d17fb25bedf...

2018

GELUKKIG, SUCCESVOL en vooral GEZOND 2018! 

Overlijden Henri 'Rik' Mees

Wij vernemen het overlijden van Henri Mees, bij de meesten in Schriek beter gekend als 'Rik van den Unic'  en gewaardeerd gewezen bestuurslid van KSV Schriek. Sterkte aan zijn familie! Condoleren kan via https://www.funerarium-deryck.be/nl/familieberichten/1648-mees-henri-rik/  

Wijziging datum en uur Berlaar Heikant- KSVS

Aan te passen in jullie kalender: de wedstrijd voor 1e ploegen Berlaar Heikant - KSV Schriek (de revanche?) zal gespeeld worden op zaterdag 17 februari 2018 om 19u30 en niet op zondag 18/02/2018!!

Jeugdtrainingen

De jeugdtrainingen voor U6 t.e.m. U9 van KSV Schriek hebben plaats op dinsdag en donderdag, telkens van 18u00 tot 19u15.
Wil je eens komen kennismaken en/of proberen? Iedereen is welkom!

Matchbal

Wil u een matchbal sponsoren voor een thuismatch naar keuze van de 1e ploeg? Neem dan contact op via mail of spreek een bestuurslid aan. De prijs bedraagt 125,00 euro + btw. Uw (firma)naam wordt vermeld op het wedstrijdblad en in de kantine én wordt vernoemd bij het afroepen van de spelers aan het begin van de match. Dank bij voorbaat!

Zin om eens te fluiten?

 Wie interesse heeft om scheidsrechter te worden kan terecht bij de Heistse Swaenefluiters. Klik op deze link en verneem er alles over: http://digikrant.gva.be/html5/reader/article_popover_for_iframe.aspx?guid=ac8bd1d5-c271-4481-b047-7eaa43c08fa4&html5=desktop

Transfers KSVS

Nieuwkomers: Seppe Berrevoets (Berg en Dal), Oussama Chennouf (Houtvenne), Ignace Dams (Oosterzonen), Ignace Daneels (keeper- Olympic Deurne), Hannes Deboes (Betekom), Mannu Meylemans (Bevel), Mathias Moeyersons (VV Duffel), Branco Rubenschüh (Betekom) , Gilles Rynders Nijlen), Ilyasse Tazi (Brasschaat), Dries Tuerlinckx (Betekom),Tobias Vermeiren (Betekom), Benito Verswijvel (Olympic Deurne), Sam Vlaeymans (Ranst).
Vertrekkers: Robin Vercammen, Lothar Hens, Bram Kerckhofs, Sam Van Aerschot, Fred Struijlaert, Gilles Salaets. Souhail El Aissaoui, Yassine en Zouhair Bouchaouni.

Kalender seizoen 2017-2018

Ter info: De kalenders 2017-2018 heren en vrouwen zijn terug te vinden op www.voetbalexpress.be

Overlijden Roger Gielen

Wij vernemen het overlijden van Roger Gielen, lid en gewezen bestuurslid van KSV Schriek. Hij was tevens gedurende verschillende jaren kantinehouder van onze club. Het bestuur van KSV Schriek betuigt langs deze weg haar diep medeleven aan zijn familie. De afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden in beperkte kring. Condoleren kan op http://www.funerarium-deryck.be/nl/familieberichten/1453-gielen-roger/

Provinciale Reserven 2017-18 ov.

Reeks A
KRC Mechelen, K. Lyra TSV, Groen Rood Katelijne, FC Heikant Berlaar, SK Rapid Leest, K. Kontich FC, K. FC Lint, KFC Brasschaat, Verbr. Zwijndrecht, Sp. Tisselt, KSV Schriek, K. Wijnegem VC, KV Bonheiden en KVV Duffel.
Reeks B
KFC Lille, VC Herentals, KSK Branddonk, K. Wuustwezel FC, K. Berg en Dal VV, KFC Antonia, K. Merksplas SK, KVV OG Vorselaar, K. Witgoor Sport Dessel, White Star, K. Eendr. Zoersel, K. Retie SK, KSK Weelde en Minderhout VV.
(Uit Sportleven)
                  

Overlijdensbericht

Zaterdag 18 maart is Livine Van der Auwera overleden, de echtgenote van Jos Claes, bestuurder van KSV Schriek.Wij bieden hem en hun kinderen ons diep medeleven aan. Livine was een graag geziene supporter van onze club, door iedereen zeer gewaardeerd. De begrafenis is op vrijdag 24 maart om 10 uur in de kerk van Zonderschot.
Sterkte aan de familie!

Word scheidsrechter!

Denk je vaak dat je "het" even goed zou kunnen of beter?
Grijp hier je kans...!https://www.facebook.com/Bureau-Arbitrage-Antwerpen-149353672144122/
Bekijk ook dit even:https://vimeo.com/170463860 .De inlichtingenfiche vind je in "Bijlage".

Prijzen inkom/abonnement KSVS

Competitie 1e elftal: inkom 8,00 euro/wedstrijd
         Algemeen abonnement: 105,00 euro (alle thuis-competitiematchen van KSVS)
Andere elftallen KSVS: inkom 2,50 euro/wedstrijd

Pagina's

Subscribe to Welkom op de site van voetbalclub KSV Schriek